Skip to content

Friss bejegyzéseink

Tisztelt Tagjaink!Még lehet jelentkezni következő kirándulásunkra személyesen a VFSZ irodában vagy a 25-332-es telefonon. ... Tovább...Mutass kevesebbet!
Tisztelt Tagjaink!2023. augusztus 26-án rendezik meg az Országos Lecsófesztivált Balatonkenesén.A tizenkilencedik nyári gasztronómia fesztiválnak a Széchenyi park add otthont.A szórakoztató programokban gazdag esemény 12 órakor kezdődik.Program:12.00 Megnyitó14.00-tól Lecsó főző versenyKözreműködik Ihos József “Kató néni”15.00 Kuna Vali & Zenekara – gyerek koncert16.00 Euphoria Művészeti Stúdió17.00 Rudán Joe Akusztik19.15 Kuna Vali & Zenekara – Retro & Swing Show20.15 Conestoga Country Line Dance21.00 Hooligans23.30 DJ Davelogan – retro buli hajnaligSzakszervezetünk autóbuszos kirándulást szervez a helyszínre. Van még pár hely ahol szakszervezetünk is indít főzőcsapatot. Jelentkezni lehet a VFSZ irodában a Száva kocsiszínben, vagy a 25 332-es melléken telefonon. ... Tovább...Mutass kevesebbet!
Tisztelt Tagjaink!Van még pár hely az idei 19. Országos Lecsófesztiválra Balatonkenesére, ahol szakszervezetünk is indít főzőcsapatot. Jelentkezni lehet a VFSZ irodában a Száva kocsiszínben, vagy a 25 332-es melléken telefonon. ... Tovább...Mutass kevesebbet!
Kedves Kollégák!Tájékoztatlak Benneteket, hogy a nyári energiahatékonysági intézkedéseknek köszönhetően már most komoly megtakarítást értünk el a Társaság energiafelhasználásában. A szolgáltatói mérőkön mért adatok alapján a telephelyeken összeségében 20%-os megtakarítás mutatható ki júniusban.Mindannyiótoknak köszönöm, hogy partnerek vagytok a takarékoskodásban, hogy az irodákban és a telephelyeken odafigyeltek a klíma és az elektromos berendezések használatára, a világításra. A pozitív, fegyelmezett hozzáállásotok tette lehetővé ezt az eredményt. Bízom benne, hogy ezzel – a más cégek számára is példamutató – hozzáállással a nyár hátralévő részében is fenn tudjuk tartani a takarékos működést. Tudjuk, látjuk, hogy ez néha nem csak nagyobb odafigyelést jelent, hanem kisebb áldozatokkal is jár, ezt nagyra értékeljük és a lehetőségeinkhez képest el is ismerjük. Felemelő érzés, hogy ismét bebizonyítottuk, számíthatunk egymásra. Üdvözlettel és köszönettel,Bolla Tiborvezérigazgató ... Tovább...Mutass kevesebbet!